avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua pentru cererea alocatie copilului meu pot ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua pentru cererea alocatie copilului meu pot ridica bani ...

Bună ziua pentru cererea alocatie copilului meu pot ridica bani de la casa județeană fără să-mi vie prin posta menționez ca am fost plecata și nu am luat alocatie in romania timp de 2 ani și 6 luni va rog sa ma ajute cineva cu un ras va multumesc

Alte discuții în legătură

Alocatie sorayaedi sorayaedi Buna ziua!Va rog sa ma ajutati cu un raspuns,daca se poate!Am doi copii,de 7 ani,respectiv 5 ani.In perioada 2003-2009 am lociut in Spania,drept urmare,copiii ... (vezi toată discuția)
Bani in plus pe card Geo georgy Geo georgy Buna ziua.in data de 10.07.2018 in ziua cand intra alocatia pe card am gasit o sumă mai mare decât alocatia. La specificație era scris Agenția județeană ... (vezi toată discuția)
Mutare alocatie de pe card la posta! lucyfer lucyfer Buna ziua ! Pana in aceasta luna am primit alocatia copilului pe un card de debit de la o banca. Acum am revenit in tara,am un domiciliu stabil si doresc sa ... (vezi toată discuția)