avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Înainte de divorț, am scris o declarație conform ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Înainte de divorț, am scris o declarație conform căreia, ...

Înainte de divorț, am scris o declarație conform căreia, atunci când voi vinde casa mea, trebuie să îi dau fostului meu soț jumătate din prețul de vânzare. Este un document autentificat de notar. În prezent, casa este pe numele meu, dar bunicii mei sunt beneficiarii dreptului de uzufruct. Fără ei, nu pot face nimic cu această casă.

Întrebarea mea este: poate fi validat acest document? Dacă da, este necesară prezența fostului meu soț? Chiar și în cazul în care declarația a fost scrisă de mine, din proprie inițiativă, afirmând că voi oferi jumătate din prețul vânzării?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, acum 20 de ani bunicii mi au facut acte de vanzare ... Gabygab Gabygab Buna ziua, acum 20 de ani bunicii mi au facut acte de vanzare cumparare cu uzufruct viager pe casa lor fiind casatorita, intre timp am divortat si bunicul a ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil cu drept de uzufruct viager marius_br marius_br Doresc sa cumpar un imobil care are trei coproprietari si un beneficiar al unui drept de uzufruct viager (in conexiune cu doi dintre proprietari). Daca toti ... (vezi toată discuția)
Doresc un raspuns concret la acest subiect dodorel62 dodorel62 Am fost casatorit si acum am divortat,iar in urma castoriei a rezulta un baiat care acum are 18 ani. Inainte de a deceda parintii mei atat mie cat si fostei ... (vezi toată discuția)