avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Sunt un Cabinet veterinar platitor de TVA ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Sunt un Cabinet veterinar platitor de TVA ...

Buna ziua ,sunt un Cabinet veterinar ,platitor de TVA ,va rog sa mi comunicati daca suma de 10000 lei lunar primit ca subventie de la DSVSA, conf.art.OUG117/2020, este deductibila cu drept de deducere sau fara drept de deducere ,in vederea determinari PRO-RATE?
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pro-rata la taxarea inversa beinaz a beinaz a Sunt o societate cu operatiuni mixte, pentru care aplic pro-rata . In cazul in care am o aprovizionare de aliaje turnate in bare, cu taxare inversa, ... (vezi toată discuția)
Cum înregistrez aceasta suma? marial marial -un cabinet medical veterinar-srl,incaseaza lunar 10.000 lei conform legii 291/2020 ,oug 117/22.07.2020. Cum inregistrez acesta suma? ca si venit si se ... (vezi toată discuția)
Scutire tva de plata Ionut Gogosaru Ionut Gogosaru Buna, Am o firma platitoare de TVA, prin depasirea plafonului. Cu toate aceastea firma este scutita de plata TVA-ului, art. 141 alin. (1) lit. f) din Codul ... (vezi toată discuția)