avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am fost judecat și mi-a dat cu suspendare dar eu nu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am fost judecat și mi-a dat cu suspendare dar eu nu am știut ...

Va rog ajutatima cu un răspuns am fost judecat și mi-a dat cu suspendare dar eu nu am știut că este suspendare cu probațiune și nu m-am prezentat la probațiune pentru că nu am știut nu am primit nimic acasă și cei de la probațiune m-au trimis în judecată va rog ce șanse pot avea

Alte discuții în legătură

Prezentarea la serviciul de probatiune- termen mellisachase mellisachase Buna ziua Am fost condamnat acum doua saptamani cu suspendare in urma apelului. In hotararea de pe net (portal just) mi se spune ca trebuie sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua va rog ajutați-mă și pe mine am 2 dosare unul pentru ... Nicolmicol Nicolmicol Bună ziua va rog ajutați-mă și pe mine am 2 dosare unul pentru furt calificat am sustras 2000 lei dintr-un un taxi dar iam înapoiat bani înapoi și a ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis! pricobs_tm pricobs_tm Buna ziua. Am si eu o intrebare: Am facut prostia de a conduce fara permis si am fost prins iar ca si pedeapsa am primit 30 de zile in folosul comunitatii si ... (vezi toată discuția)