avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua va rog ajutați-mă și pe mine am 2 dosare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua va rog ajutați-mă și pe mine am 2 dosare unul pentru ...

Bună ziua va rog ajutați-mă și pe mine am 2 dosare unul pentru furt calificat am sustras 2000 lei dintr-un un taxi dar iam înapoiat bani înapoi și a retras plângerea dar tot luni maine pe 24 am judecata va iar la al 2 dosare am furat din Mall auchan bunuri de 5.000 lei dar am achitat totul mam împăcat mau judecat mi au dat cu suspendare iar după ma trezesc ca a fost suspendare cu semnătura nu am știut nu am primit nimic acasă iar cei de la probațiune mau trimis din nou în judecata
Cel mai recent răspuns: Lonapak , utilizator 15:18, 23 Februarie 2025
Si cu ce sa va ajutam sau care e intrebarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, dacă am ajutat pe cineva să care ce era furat știind ... Andrei0792 Andrei0792 Bună ziua, dacă am ajutat pe cineva sa care ce era furat știind ca e furat dar după am înapoiat toate lucrurile inapoi ce pot păți. Ideea e ca am aflat ... (vezi toată discuția)
Bună seara. am dosar pentru furt calificat și am o întrebare vă rog să ma ajutați. am 23 ani, ... Em Elena Em Elena Bună seara, am o întrebare vă rog să ma ajutați. Am 23 ani, am furat dintr-un magazin din mall bunuri în valoare de 800-900 lei pe care cand ma prins ... (vezi toată discuția)
Buna, am furat suma de 1600 lei dintr-un portofel, in club seara ... Bogdan8989 Bogdan8989 Buna, am furat suma de 1600 lei dintr-un portofel, in club seara la ora 11:30. Pe data de 15 Decembrie 2021. Am fost prins anul acesta pe 26 Ianuarie, era o ... (vezi toată discuția)