Bună seara, am o întrebare vă rog să ma ajutați.
Am 23 ani, am furat dintr-un magazin din mall bunuri în valoare de 800-900 lei pe care cand ma prins le-am dat înapoi. Am dosar penal, furt calificat scrie. In 2019 s-a petrecut furtul, a prima dată când am probleme de genul asta. ( am mai fost cu o femeie care a m-ai avut probleme cu legea, dar nu a facut pușcărie în România)
Dar eu vreau sa va întreb dacă dosarul e din 2019 și eu nu m-am prezentat la nici o ședință de pana acum, mi-a trimis o citatie în care scria ca am și mandat de aducere în caz că nu ma prezint. Dacă nu m-am prezentat pana acum și mă prezint acum, la ultima ședință ce pedeapsă aș putea primi??
As putea primi pedeapsă cu executare? Vă rog să-mi răspundeți. Mulțumesc.
Pai, nu prea puteti primi amanarea aplicarii pedeapsei sau suspendarea sub supraveghere a acesteia, intrucat nu v-ati prezentat sa va dati acordul pentru munca neremunerata in folosul comunitatii.
Conteaza si ce citatie ati primit. Poate in instanta a ajuns dosarul cu propunere din partea parchetului de renuntare la urmarire penala.
Sau ati primit vreun rechizitoriu?
Cate declaratii ati dat la politie/parchet?
De ce nu v-ati prezentat?
Furt calificat
Pruteanu1
Buna ziua!! ..cand aveam 14 ani (in 2009) am fost prins furand din masini, cu inca 2 baieti ni sa intocmis dosar penal pentru furt calificat ,iar tot ce am ... (vezi toată discuția)