avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Va rog. Cind intra in viogoare :Multumesc Legea nr. ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Va rog. Cind intra in viogoare :Multumesc Legea nr. 3/2024 pentru ...

Va rog. Cind intra in viogoare :Multumesc

Legea nr. 3/2024 pentru ratificarea Acordului în domeniul securităţii sociale dintre România şi Statele Unite ale Americii, semnat la Bucureşti la 23 martie 2023, publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 7 din 4 ianuarie 2024

Legea ratifică un acord în domeniul securităţii sociale între România și Statele Unite ale Americii semnat în martie 2023 și permite, printre altele, cumularea perioadelor lucrate în fiecare dintre cele două țări atunci când se dorește ieșirea la pensie.
Detalii aici.

Alte discuții în legătură

Ani de vechime lucrati in israel Alynamycina Alynamycina Buna Ziua, Va scriu pentru o simpla intrebare:tatal meu a lucrat 5 ani in israel cu contract de munca si nu stie cum poate sa faca pentru a pune acei ani ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca dorianztd dorianztd Va salut, tatal meu a lucrat in Israel in perioada 1996-1999 in constructii, ca angajat legal la o firma de acolo , as dori sa stiu cum pot obtine ... (vezi toată discuția)
Cumularea anilor de vechime din romania si statele unite... dannymoga dannymoga Buna ziua ! Romania si Statele Unite au semnat un Acord privitor la cumulrea anilor de vechime lucrati de un cetatean Romano-American in vederea dosarului de ... (vezi toată discuția)