avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un avocat poate afla o adresa de domiciliu in vederea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un avocat poate afla o adresa de domiciliu in vederea transmiterii unei notificari? ...

Buna ziua,

As dori sa trimit o notificare unei perosane fizice care mi-a produs o dauna materiala (daune totala a unui parchet dintr-o locuita proprietate personala ).
Din pacate nu am adresa exacta a acesteia.Cunosc doar localitatea de domiciliu dar mai am nevoie de strada si numar.
Este posibil ca un avocat sa afle adresa exacta a persoanei respective?

Va multumesc

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2025
Eduard Paul, utilizator

Alte discuții în legătură

Despagubire masina avariata de cateva bucati desprinse dintr-un balcon cristina.gligan1 cristina.gligan1 Buna ziua! Rog suport in urmatoarea speta. Masina, proprietate personala, parcata regulamentar pe domeniul public, a fost avariata de cateva bucati desprinse ... (vezi toată discuția)
Procedura solutionare dosar parchet Adrianul Adrianul Muscatura s-a petrecut in strada, in plina zi, in timp ce-mi satisfaceam datoriile de serviciu. Cainele a iesit din curtea proprietarului pana la cateva numere ... (vezi toată discuția)
Accident rutier ( decesul unei persoane) Andrei Radu24 Andrei Radu24 Acum 6 luni ma deplasam cu masina pe un drum national. La intrarea intr-o localitate dupa o curba era persoana aflata pe sosea pe care am observat-o prea ... (vezi toată discuția)