avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, Saptamana trecuta am incheiat un contract ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, Saptamana trecuta am incheiat un contract de promisiune ...

Buna seara,

Saptamana trecuta am incheiat un contract de promisiune bilaterala de vanzare cumparare a unui apartament (antecontract) am dat o suma de 10.000 de euro vanzatorului pentru pastrarea apartamentului, saptamana viitoare urmeaza sa dau restul de bani (80 mii de euro). Eu am card la ing, vanzatorul la brd, e ok daca virez banii de la o banca la alta? dureaza mai mult de 24h pana se face viramentul banilor? Sau ar fi mai e ok sa aiba si vanzatorul cont la aceesi banca pentru o tranzactie rapida, din ce stiu e ca banca ar trebui sa ofere vanzatorului o foaie de varsamant cu suma primita pentru a o arata mai departe notarului ca dovada a platii, nu stiu cum se procedeaza si cum ar fi corect si daca se poate sa oferiti cateva sfaturi. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Poate notarul sa incaseze onorariu de 1% din antecontract înainte de inregistrarea plății avansului pt proprietate? Mihail850 Mihail850 Bună ziua, Am semnat o promisiune de vanzare pentru un apartament din București cu un notariat (in ianuarie 2020). Desi in momentul in care am semnat ... (vezi toată discuția)
Am vandut apartament cu credit. vreau să pun întrebări. Chicky12 Chicky12 Buna seara, Îmi pare rău pentru limba mea, nu sunt român. Sper ca vei intelege Multumesc! Îmi vând apartamentul vineri cu credit. Cumpărătorul a luat ... (vezi toată discuția)
Achizitie apartament fara credit vlad.dragomir vlad.dragomir Buna ziua, Am reusit sa strang o suma de bani suficienta pentru achizitionarea unui apartament fara credit. Am inceput sa caut si sa contactez diferite ... (vezi toată discuția)