avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... As vrea sa imi recomandati un avocat specializat in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

As vrea sa imi recomandati un avocat specializat in Mal praxis ...

As vrea sa imi recomandati un avocat specializat in Mal praxis medical, pentru o consultanta in legatura cu imprejurarile in care a avut loc o interventie chirurgicala suferita de mama mea de curand.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 15:47, 18 Martie 2025
Puteti alege un avocat din lista de pe forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura medicala esuata. cum procedez? cllaudia cllaudia Buna ziua Sunt abonat al unui spital/clinica privata iar in urma unor controale de rutina mi s-a descoperit o afectiune precanceroasa. Dupa alte analize si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati daca este caz de malpraxis ... Laura_89 Laura_89 Buna ziua, VA ROG SA MA AJUTATI DACA ESTE CAZ DE MALL PRAXIS Am fost operata la Spitalul de urgenta .............., in data de 01.07.2020, ... (vezi toată discuția)
Malpraxis anucy anucy Buna ziua,sunt din Piatra-Neamt,as dori sa consult un avocat,am dreptul sa dau un medic in judecata pentru ca am fost la un pas de a ramane paralizat?cum sa ... (vezi toată discuția)