Am incheiat un contract pentru montarea sistemului de panouri solare (Casa Verde 2023) cu o firma care m-a tot amanat aproape un an si jumatate cu tot felul de pretexte. De curand ma-au sunat si mi-au spus ca s-a facut o greseala la verificarea dosarului aprobat pe platforma AFM, Adeverinta privind plata impozitelor locale depasind cu o zi valabilitatea celor 30 de zile(emitere 24.04.2023, depunere pe platforma AFM 24.05.2023) . Firma imi cere sa retrag dosarul de pe platforma AFM si sa renunt la contractul incheiat cu dansii. Deci: impozit achitat complet la inceputul anului, dosar acceptat de AFM pe platforma si contract de montare incheiat cu firma respectiva din 2023. insa neonorat. Va rog sa-mi comunicati cum sa procedez in aceasta situatie. Multumesc!
Posibil, sa trebuiasca, sa deschideti actiune in instanta pentru a va recupera pagubele. Consultati un avocat, cu documentele pe care le detineti, in fata.
Daca se ajunge in instanta, aceasta poate dispune o expertiza contabila judiciara.
Cititi cu atentie clauzele contractuluipe care l-ati semnat, capitolul conditii reziliere contract.