avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara, doresc sa urmez cursurile scolii de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara, doresc sa urmez cursurile scolii de subofițeri ...

Bună seara, doresc sa urmeze cursurile scolii de subofițeri jandarmi din Fălticeni, menționez ca în ultimii 2 3 ani am acumulat câteva amenzi minore, majoritatea fiind rutiere. Conform g) să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în
societate; din condițiile generale, voi intampina probleme la acceptarea dosarului, ulterior admiterii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:13, 19 Martie 2025
Trebuie sa te uiți în anunțul de inscriere care o sa fie postat pe pagina ijj-ului din județul în care ai domiciliul și vezi condițiile de recrutare, eu nu cred ca o sa te încurce niște amenzi minore de circulație.
Amenzile sunt platite?

Înalta Curte, în jurisprudenţa sa în materia definirii „bunei reputaţii”, în lipsa definirii de către legiuitor a conţinutului sintagmelor „conduită corespunzătoare” sau „bună reputaţie” a statuat că nu se poate ignora, în conturarea profilului uman şi profesional al unei persoane, pe lângă alte aspecte, existenţa în concret a unor ecouri publice ale faptei reţinute.

Detalii: [ link extern ]
Nu

Ultima modificare: Miercuri, 19 Martie 2025
Manuela Rășină, administrator
Ar fi fost bine daca erau platite ...nu avem de unde sa stim care este interpretarea data de reporezentantii scolii de subofițeri jandarmi din Fălticeni privind " comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în
societate".
Ultima modificare: Miercuri, 19 Martie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jandarmi vali2010eu vali2010eu ma pot angaja la jandarmi fara bacalaureat (vezi toată discuția)
O problema complexa avocatnetsimpleuser avocatnetsimpleuser Totul a inceput in iunie 2011 cand am decis sa particip la examenul de admiter din cadrul Academiei de Politie \'\'Alexandru Ioan Cuza\'\',din 2012,urmand sa ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa vaiolin vaiolin Buna o sa fiu foarte scurt pt ca nu vreau sa plictisesc pe nimeni cu problemele mele, am sustinut examenul pt incadrare directa in sistemul administratiei ... (vezi toată discuția)