avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Salutare, Doresc sa deschid un dojo de arte martiale ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Salutare, Doresc sa deschid un dojo de arte martiale cu un stil ...

Salutare,

Doresc sa deschid un dojo de arte martiale cu un stil nou, creat de mine. Am cautat mult si am intrebat pe multi insa nu am gasit cum sa inregistrez stilul meu si ce pasi sunt necesari? Am experienta in foarte multe stiluri si am creat un stil care chiar e folositor in viata reala si nu doar teatru.
Dacaa puteti ajuta va rog cu informatii cum sa acreditez/legalizez un stil nou, va raman recunoscator.

Alte discuții în legătură

Infiintare federatie sportiva pbogdan71 pbogdan71 Buna ziua! Cunosc pe cineva care ar dori sa infiinteze o federatie a unui stil de arte martiale. Problema este ca Federatia Romana de Arte Martiale de ... (vezi toată discuția)
Activitate editoriala vs marca inregistrata razvan.popa razvan.popa Buna ziua! Am o nelamurire referitor la urmatoarea chestiune: as dori sa public o carte despre sport (in cazul meu, despre un stil de arte martiale), insa ... (vezi toată discuția)
Desfasurare activitate sportiva - forma de organizare kado kado Buna ziua! Sunt instructor de arte martiale si doresc sa desfasor o activitate sportiva, mai precis cursuri de karate pentru copii, printr-o forma de ... (vezi toată discuția)