avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schimbarea de destinatie din spatiu locativ fara ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schimbarea de destinatie din spatiu locativ fara acordul vecinilor ...

Schimbarea de destinatie din spatiu locativ fara acordul vecinilor colaterali pentru un srl este posibil? Vicepresedintele asociatiei de proprietari a facut pe parcursul anilor modificari pe apartament, are un srl in alt oras, iar , de la el , in fiecare noapte , de ani de zile , vin mirosuri grele si se simt vibratii in plafon de 0,01m/s2 .. am sesizat la asociatia de proprietari de nenumarate ori si la politia sectorului cu ceva timp in urma. Unde putem sesiza activitatea respectivului, sa putem locui linistiti, fara mirosuri ciudate si vibratii in pereti de ani de zile , in fiecare noapte? Presedintele de asociatie ne intreba pe noi ce sa faca..
Cel mai recent răspuns: nicunicolae10 , utilizator 11:50, 21 Martie 2025
Puteti sesiza politia, DJSP, ANAF, DJSV, ISU, in scris,cu nr. de inregistrare/ data.
Inteleg ca el este in continuare apartament doar banuiti ca i sa schimbat destinatia.Indiferent daca este apartament sau spatiu comercial fara acordul celui care are drept de folosinta nu se poate intra in spatiu decat cu mandat .Acuzele dvs trebuiesc si demonstrate,eventul angajata o firma care sa masoare valoarea vibratiilor.Ati chemat politia,ce masuri au luat?
ISU ce masuri ar putea sa ia?Doar sa punem lumea la treaba?Primarul,presedintele si parlamentul nu merita si ele puse la treaba?Si de ce nu in ultima instanta apelam la Salvatore Della Patria,Piedone?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! de vreo 3 luni ne confruntam cu rozatoarele de la ... Iulia.P. Iulia.P. Buna ziua! De vreo 3 luni ne confruntam cu rozatoarele de la subsolul blocului, noi locuind la parter. Am solicit scris la administratie sa se faca ... (vezi toată discuția)
Aparat aer conditionat montat in fata geamului montat de agentul ... Bishu4 Bishu4 Aparat aer conditionat montat in fata geamului montat de agentul comercial. Locuiesc la etajiul 1 la un bloc cu magazine la parter. Magazin la bulevard. ... (vezi toată discuția)
Cu ce pot sa masor decibelii? marielamotte600 marielamotte600 Cum pot sa stiu cati decibeli are sunetul unei boxe PC date la maxim in functie de watii ei? Stiu ca exista sonometre. (vezi toată discuția)