avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună dimineața poate un executor sa îmi pună ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună dimineața poate un executor sa îmi pună poprire pe salariu ...

Bună dimineața poate un executor sa îmi pună poprire pe salariu și la banca unde incasez salariu? Menționez că mi sa oprit 50%din salariu la angajator și alți doi executori mi au oprit din banii intrați ,restul d 50% in banca. Ce pot face sa nu se repete aceasta situație.

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza in cazul a 2 popriri? api7 api7 Am o poprire pe conturi ,de la un card de cumparaturi. Executorul a pus apoi poprire si la angajator,desi acesta imi vira salariul in unul din conturile pe ... (vezi toată discuția)
Popriri cristian.ion.92 cristian.ion.92 Buna ziua.As avea rugamintea sa ma lamuriti cu urmatoarea problema.Mama mea lucreaza la un magazin unde salariul il ia din mana.Problema este ca la angajator ... (vezi toată discuția)
3 popriri pe salariu: una la serviciu de 1/3, două la bancă pe 1/2. cum să procedez ca să-mi recuperez restul de bani? gavriluta80 gavriluta80 Buna ziua! Am poprire pe salariu la 1/3 de către angajator. Am primit poprire și pe contul de salariu din partea aceluiași executor , plus alți ... (vezi toată discuția)