avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua. In cazul in care Cooperativa de Credit (de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua. In cazul in care Cooperativa de Credit (de unde s-a ...

Buna ziua. In cazul in care Cooperativa de Credit (de unde s-a solicitat imprumutul) a intrat in insolventa in 2007, cui ma adresez pentru emiterea adeverintei pentru radierea ipotecii. Mentionez faptul ca, imprumutul a fost achitat in totalitate. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Radiere ipoteca - procedura n_roxxanne n_roxxanne Va rog sa-mi spuneti pasii de urmat pentru radierea ipotecii dupa ce am achitat integral un credit ipotecar la casa.Multumesc frumos. (vezi toată discuția)
Buna ziua va rog sa mi spune,ptr radierea unei ipoteci la bankcoop, ... Anca Budianu Anca Budianu Buna ziua Va rog sa mi spune,ptr radierea unei ipoteci la BANKCOOP, care este procedura? (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca dupa achitarea creditului imobiliar andreiuc andreiuc Buna ziua, Exista diferente in modul in care notarul poate intocmi declaratia pentru OCPI in vederea radierii, diferente care sa se reflecte in costuri pe ... (vezi toată discuția)