avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua Va rog sa mi spune,ptr radierea unei ipoteci ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua Va rog sa mi spune,ptr radierea unei ipoteci la BANKCOOP, ...

Buna ziua
Va rog sa mi spune,ptr radierea unei ipoteci la BANKCOOP, care este procedura?
Cel mai recent răspuns: baloielena , utilizator 10:53, 31 Octombrie 2023
Buna ziua,

Depinde de situatia care determina radierea ipotecii. In mod normal, banca se ocupa de radierile ipotecilor, pe costul clientului, in masura in care radierea este determinata de inchiderea creditului ca urmare a platii acestuia.

Cu stima,
av. Jasmine Oancea
In cazul nostru este vorba de BANKCOOP
Însă această banca nu mai rxista
Nu cunoaștem procedura pentru radierea ipotecii bancare în cazul în care această banca nu mai este pe piata...
Mulțumesc!
Din cate stiu eu aceasta banca a intrat in insolventa, motiv care implica analizarea legislatiei BNR cu privire la aceasta situatie. Foarte posibil sa fie suficienta solicitarea de radiere a ipotecii pe motiv ca a incetat calitatea de creditor a persoanei care a solicitat inscrierea ipotecii.

Cu stima,
av. Jasmine Oancea
Bună ziua. Am înțeles că este o minute,o Decizie, care mă poate ajuta în radierea ipotecii la BANKCOOP. Puteți să mi-o trimiți și mie contracost ,să-mi transmiteți un nr de cont. Multe mulțumiri anticipate





~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate radiata desi avea datorii - recuperare prejudicii stickyrst stickyrst Societate radiata desi avea datorii. Salutare! Se da un SRL (#1) care a prestat servicii catre alt SRL (#2). SRL-ul #2 nu a mai platit o buna parte din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt divortata de 7 ani, am impreuna cu fostul sot ... Andra5 Andra5 Buna ziua, sunt divortata de 7 ani, am impreuna cu fostul sot un credit de nevoi personale garantat cu veniturile mele si ipoteca pe un imobil, proprietatea ... (vezi toată discuția)
Avans TaniaObreja TaniaObreja Buna seara! Am semnat un antecontract si am dat 5% avans pt cumpararea unui imobil prin prima casa.Dupa 2 luni de zile banca a refuzat creditul pe motiv ... (vezi toată discuția)