avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eu cu sora ne-am dezbătut moștenirea pe partea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eu cu sora ne-am dezbătut moștenirea pe partea tatalui,mama ...

Eu cu sora ne-am dezbătut moștenirea pe partea tatalui,mama fiind în viața și-a dat partea ei fără sarcinii fara nici o clauză sa fac ce vreau cu sora.
Mama mai are o casa e de la tatăl ei dezbaterea moștenirii o are făcută dacă o da la cineva prin donație noi copii o putem ataca in instanta sa ne luam partea,mama a zis după moartea ei să dezbatem moștenirea dar nu vrea în timpul vieții.
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 18:52, 20 Martie 2025
Actul de donație poate fi atacat de către moștenitorii legali.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire--am nevoie de sfatul d-voastra ContSters180206 ContSters180206 Buna seara Casa este pe numele bunicilor mei. Dupa moartea lor, mama mea este singura mostenitoare. Mama mea are 2 copii (pe mine(fiul) si pe sora ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am și eu o nelamurire dacă ma puteți ajuta cu ... Niko03 Niko03 Buna seara, am și eu o nelamurire dacă m-a puteți ajuta cu aceasta întrebare va rog: Sora mea vrea sa imi doneze o casa , eu am trei copii iar ea vrea sa ... (vezi toată discuția)
Sora mea mi-a donat un apartament. poate copilul ei, acum minor, să atace donația când va fi major? Lupu Gabriela 10 Lupu Gabriela 10 Buna seara.Sora mea mi-a dat apartamentul ei prin donatie acum 9 ani,avand amandoua cate un copil ....Intrebarea mea ar fii:Copilul ei cand va fi major ar ... (vezi toată discuția)