avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Declarație falsa Buna ziua, Se întâmplă să am un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Declarație falsa Buna ziua, Se întâmplă să am un coleg care ...

Declarație falsa

Buna ziua,

Se întâmplă să am un coleg care nu a declarat că a mai absolvit o alta facultatea ,înaintea de cea la care este înscris acum,la fara taxa.Desi i am sugerat că nu este legat,a spus că nu o sa fie descoperit.In acest caz ce pot face,știind că sunt colegi la cu taxă ,care nu au avut loc la fara taxa?Mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:08, 21 Martie 2025
Spuneti acest lucru la secretariat si se ocupa acestia mai departe.
Puteti indica si facultatea absolvita, sa le fie mai usor, daca o cunoasteti...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ufb universitatea financiar bancara - diplome master iqgeo2015 iqgeo2015 Salutare, Am terminat cursurile de master in cadrul UFB (Universitatea Financiar Bancara), si m-am trezit cu supriza neplacuta de nu-mi putea ridica ... (vezi toată discuția)
Refuzul eliberãrii diplomei de bacalaureat de cãtre facultate delippity delippity Bună ziua! Sunt student în primul an la Facultatea de Jurnalism în regim cu taxă. Am fost exmatriculat datorită faptului că nu m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)
Facutatea de subingineri a2a facultate? flavius14 flavius14 Am absolvit facutate de subingineri cursuri serale(4ani) in anul1993(1989-1993) si am dat si am intrat ,am ajuns in anul 3 facutate de ingineri(alta ... (vezi toată discuția)