avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Dacă am băgat o lucrare de licență intr-un site de ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Dacă am băgat o lucrare de licență intr-un site de plagiat ...

Dacă am băgat o lucrare de licență intr-un site de plagiat de 3 ori . Este posibil ca atunci când o verifica cei de la facultate în programul lor , sa apară plagiata 100% doar pentru ca a fost băgată și în alt program ?
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:04, 23 Martie 2025
În opinia mea, nu. Un site antiplagiat serios nu publică automat pe internet lucrările rulate și nici nu le adaugă în baza de date accesibilă altor programe, iar softurile universităților raportează doar texte publicate deja. Nu au informații despre textele verificate.
Ultima modificare: Duminică, 23 Martie 2025
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune licenta Nataliaa29 Nataliaa29 Buna ziua, In primavara am dat comanda pentru o lucrare de licenta. Am conversatiile in care ii solicit respectivului ca lucrarea sa nu fie plagiata, ... (vezi toată discuția)
Plagiatul licenȚei 03Elena 03Elena Bună tuturor! Sunt student în cadrul facultații de drept. Imi elaborez lucrarea de licența, și am o problemă. Nu ințeleg ce este cu exactitate ... (vezi toată discuția)
Plagiat punkreator punkreator Se poate acuza cu plagiat un student, care a predat o lucrare de seminar cu un an in urma? Profesorul nu a sesizat acest fapt la predare, si a acordat o nota. ... (vezi toată discuția)