avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Care sunt măsurile legale în cazul în care o vecina ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Care sunt măsurile legale în cazul în care o vecina creste ...

Care sunt măsurile legale în cazul în care o vecina creste 6 pisici la bloc iar din apartamentul respectiv iese un miros groaznic de urina și fecale ce face aerul greu de suportat. Politia le-a amendat dar nu au învățat sa facă curat . Mirosul e la fel?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:09, 25 Martie 2025
Cum a amendat politia pisicile? Nu prea am vazut pisici dresate sa faca curat, ce-i drept. Iar despre miros, nu am idee cu ce-l comparati, la fel cu ce ?

SASF a scris:

Politia le-a amendat dar nu au învățat sa facă curat . Mirosul e la fel?

Bună ziua.
Politia le-a amendat pe vecinele care dețin bietele animale chinuite iar mirosul este unul specific de urina și fecale de pisici- similar cu cel de hoit.
Apropo, forumul acesta are alt scop, Aici nu ne întrecem în prostie sau deșteptăciune.
Întrebarea era care sunt demersurile ce se pot face pentru un trai decent in bloc? Ai idee sau te-ai băgat ca musca în lapte?

latka a scris:

Cum a amendat politia pisicile? Nu prea am vazut pisici dresate sa faca curat, ce-i drept. Iar despre miros, nu am idee cu ce-l comparati, la fel cu ce ?

SASF a scris:

Politia le-a amendat dar nu au învățat sa facă curat . Mirosul e la fel?

Nu am facut decit sa raspund civilizat textului pe care l-ati scris.
Nu e treaba mea sa judec de ce si cum ati scris, vad ca acum apar mai multe vecine, iar in prima postare vorbeati de o vecina si de 6 pisici.
Din moment ce a venit politia si a amendat persoana/persoanele in cauza, inseamna ca cineva a facut reclamatie la protectia animalelor. Asta e calea legala, daca nu va place, alta nu e.
[ link extern ]
Mulțumesc pentru nimic!

latka a scris:

Nu am facut decit sa raspund civilizat textului pe care l-ati scris.
Nu e treaba mea sa judec de ce si cum ati scris, vad ca acum apar mai multe vecine, iar in prima postare vorbeati de o vecina si de 6 pisici.
Din moment ce a venit politia si a amendat persoana/persoanele in cauza, inseamna ca cineva a facut reclamatie la protectia animalelor. Asta e calea legala, daca nu va place, alta nu e.
[ link extern ]

Cu multa placere, platiti un avocat pentru consultanta, daca doriti sfaturi profesioniste. Aici e un forum de discutii.
www.avocatnet.ro/Consultanti...

Alte discuții în legătură

Vecini murdari mihaidavid mihaidavid buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)
Îmi pot plimba pisica în ham în spațiul din fața blocului? o vecină este iritată că fac acest lucru, mă agresează verbal și mă amenință în mod constant C.A.Stefan C.A.Stefan Buna seara! Detin o pisica, cu carnet de sanatate, vaccinata, castrata, cu deparazitarile la zi. O data pe zi timp de 20 min o plimb afara, in fata blocului. ... (vezi toată discuția)
Cresterea animalelor pe scara blocului rambela rambela Locuiesc intr-un bloc unde o vecina creste animale(caini,pisici)pe casa scarii.De fiecare data cand intru si ies din bloc trebuie sa suport mirosul de urina de ... (vezi toată discuția)