Locuiesc intr-un bloc unde o vecina creste animale(caini,pisici)pe casa scarii.De fiecare data cand intru si ies din bloc trebuie sa suport mirosul de urina de animale.Ce trebuie sa fac,pentru ca pe cale amiabila nu ma pot intelege cu vecina respectiva.
Daca cu vorba buna nu merge, atunci:
- luati animalele alea de acolo si le dati afara si ii specificati vecinei ca data viitoare nu veti mai fi asa de ingaduitoare;
- daca baga animalele iar pe scara, chemati si politia si o acuzati pe vecina ca acele anumale fac galagie, miros, etc si nu va puteti odihnii, plus de faptul ca aveti ceva sensibilitati alergice la par de caine si pisica... vedeti dvs. ce mai spuneti;
- duceti-va la presedinte si cereti sprijinul, chiar si la membrii comitetului executiv;
Cam atat.
Ah, ar mai fi o solutie, se gasesc niste aparate care emit niste sunete care deranjeaza cainele si pisica si fug efectiv... nu stiu ce fel de sunete emite dracovenia aia, dar garantat acele animale nu se mai intorc!
Vecini murdari
mihaidavid
buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac?
Mirela_I
Locuiesc la parterul unui bloc si in fiecare zi ma trezesc in fata usi cu urina de caine.Am vorbit cu vecinii care au caine dar fara un rezultat pozitiv,am ... (vezi toată discuția)