avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca mi-am dat demisia de la firma mai ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca mi-am dat demisia de la firma mai ...

Buna seara am o intrebare daca am dat demisia de la firma mai pot intra in concediu prenatal dupa o luna m-am intors la firma?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:02, 25 Martie 2025
stagiul minim de cotizare pentru concediu medical este de 6 luni, din ultimele 12 luni anterioare perioadei în care se acordă acest concediu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal Iulia2628 Iulia2628 Buna ziua! Sunt interesata daca m-as putea incadra pentru concediu prenatal, avand urmatoarea situatie: Am fost angajata din 9 martie 2018 pana la sf lunii ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizare necesar pentru prenatal AndreeaGeorgiana2019 AndreeaGeorgiana2019 Buna ziua! Pana la data de 4.06.2020 am fost in concediu de crestere a copilului pana la doi ani. dupa acea data am intrat in concediu fara plata. Sunt din nou ... (vezi toată discuția)
Plata concediu medical retromusculo retromusculo Buna ziua, am incheiat un contract de munca pe data de 12.03.2012. in data de 17.04.2012 am intrat in concediu medical cod 06 pana in data de 21.04.2012. ... (vezi toată discuția)