avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... La schimbarea domiciliului din Bucuresti in alt judet, ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

La schimbarea domiciliului din Bucuresti in alt judet, avand ...

La schimbarea domiciliului din Bucuresti in alt judet, avand Asigurarea de Raspundere Auto RCA expirata, cum trebuie procedat? Am vazut ca invers, din alt judet in Bucuresti dupa schimbarea certificatului de inmatriculare auto cu noua adresa, asiguratorii solicita sume suplimentare la schimbarea politei, justificand ca asigurarea e mai scumpa in Bucuresti. In situatia mea va fi mai ieftina, pot cere returnarea diferentei dintre polita de Bucuresti si cea din noul judet?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Martie 2025
rexmagna, utilizator

Alte discuții în legătură

Rca masina vanduta surcelus surcelus Buna seara! Am vandut o masina care avea polita rca pe un an de zile. Am incheiat contract de vanzare cumparare. Noul proprietar fiind din alt judet mi-a ... (vezi toată discuția)
Recuperare rca la vanzarea autoturismului valceanul valceanul Buna seara, In legatura cu politele RCA, in cazul vanzarii autoturismului (polita RCA avand in continuare o perioada de valabilitate de X luni) se poate ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca camellia_camy camellia_camy As dori sa stiu in cazul in care asiguratul isi schimba CI si adresa nu mai este aceeasi ,afecteaza cumva polita RCA deja incheiata (cu adresa veche ) Va ... (vezi toată discuția)