avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut! Mi-a fost anulat permisul în urma unei amenzi ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut! Mi-a fost anulat permisul în urma unei amenzi penale Nu ...

Salut!
Mia fost anulat permisul în urma unei amenzi penale
Nu specifica nimic în hotărâre dar asa e legea...
Întrebarea mea este a mai trecut cineva prin asta ,?
Care sunt pașii de urmat
Pentru a obține din nou permisul
Menționez ca au trecut 6 luni de la plata amenzii
Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 19:52, 27 Martie 2025
Nu se precizează nimic în hotărâre în privința anulării permisului.
Dacă spuneți că au trecut cele 6 luni de când ați platit amenda puteți da examen pentru un nou permis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare! tocmai am primit sentinta pentru cea mai mare prostie ... mariusdima21 mariusdima21 Salutare! Tocmai am primit sentinta pentru cea mai mare prostie pe care am facut-o in viata mea! Conducere sub influienta alcoolului! Sentinta definitiva este ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare penala Adrian_22 Adrian_22 Buna seara! Am si eu nevoie de o lamurire in privinta cu Hotararea. Acum un an si trei luni am condus baut un autoturism (am avut permisul de jumatate de ... (vezi toată discuția)
In baza celor mentionate mai jos, permisul de conducere este anulat sau suspendat? Grigore Valentin Grigore Valentin Complet: 7-P Tip solutie:  Solutia pe scurt: În temeiul art. 396 alin. (2) şi (10) C.proc.pen., condamnă pe inculpatul X … pentru săvârşirea ... (vezi toată discuția)