avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am revenit cu întrebarea ce pot face în cazul în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am revenit cu întrebarea ce pot face în cazul în care as dori ...

Am revenit cu întrebarea ce pot face în cazul în care as dori ca soțul meu sa se întoarcă acasă, menționez că problema cu care ma confrunt nu are rezolvare prea curând. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua , sunt intr-o situatie complicata, as dori sa accesez ... adrized adrized Buna ziua , sunt intr o situratie complicata, as dori sa accesez un credit ipotecar de gradul 1 de la tatal meu parintii mei au ajuns intr o situatie mai ... (vezi toată discuția)
Neînțelegeri in familie cu conținut de divort, intoarcerea la domiciliu Cristian1972 Cristian1972 Buna seara Am o problema de familie și as vrea să știu ,cum pot sa o rezolv până la un eventual divort .Mai exact acum două săptămâni am avut o ... (vezi toată discuția)
Sfatuiti-ma cum sa divortez.completare alinacampean alinacampean Sunt casatorita in anul 2002 si am locuit impreuna cu sotul in Spania inca de la inceputul casatoriei noastre.Toate bunurile materiale le-am obtinut ... (vezi toată discuția)