avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am făcut contestatie la executare silita, am primit ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am făcut contestatie la executare silita, am primit ...

Bună ziua. Am făcut contestatie la executare silita am primit răspunsul asta.
Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: Admite excepţia netimbrării contestaţiei la executare, invocată din oficiu. Anulează contestaţia la executare formulată de contestatoarea *** în contradictoriu cu intimata ***, ca netimbrată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Constanţa. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 13.03.2025.
Document: Hotarâre 3519/2025
Îmi poate spune cineva ce inseamna în termeni normali nu juridici?
Multumesc
Nu ați platit taxa de timbru si vi s-a anulat cererea, e ca și cum nu ați făcut contestatie.
Ce se poate face dacă nu am primit informarea ca trebuia plătită o taxa de timbru?
Se poate depune apel.
Mergeți la avocat daca vreti sa va judecați și nu ati contestat fără temei.
Apelul se declara în termen și nu peste 2 ani.

București 2025
Dupa depunerea contestatiei, ati mai fost la dosar, ati mai verificat? Pentru ca este una dintre obligatiile justitiabilului sa se informeze privitor la dosar... in plus, daca se intampla sincope, legea ne da varianta unei cai de atac, insa uneori oricum o cale procesuala...
Ultima modificare: Marți, 1 Aprilie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am mai jos solutia unui dosar de contestatie la executare, ... alexandrugrigo alexandrugrigo Buna ziua, am mai jos solutia unui dosar de contestatie la executare, imi traduceti si mie ce inseamna solutia de mai jos ? Multumesc. Tip solutie: Admite ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta cineva sa inteleg si eu ce spune decizia aceasta crapu70 crapu70 Tip solutie: Admite in parte cererea Solutia pe scurt: Respinge exceptia netimbrarii. Respinge exceptia tardivitatii. Admite,in parte, contestaţia la ... (vezi toată discuția)
Executare silita / exceptie netimbrata karmagolden karmagolden buna ziua - in cazul in care ti-au respins o contestatie la executare fiindca s-a ridicat exceptia netimbrarii anticipate , adica inainte de prima infatisare, ... (vezi toată discuția)