Poate s-a mai discutat acest subiect pe forum, dar va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. Dupa un concediu medical de 1 luna si jumatate( timp in care s-a trimis un mail prin care o alta persoana afost numita pe postul meu, dar nu stiu daca s-a operat modificarea in organigrama, carte de munca, daca s-a dat vreo decizie), m-am intors la serviciu si mi s-a pus in fata un ordin de deplasare intr-o alta locatie, plus a lista cu sarcini care nu-mi apar in fisa postului semnata de mine.
Pot sa refuz aceasta delegatie pe motive medicale sau ce altceva pot sa fac? Atributiile mele au fost si vor fi efectuate pe perioada acelei delegatii de persoana amintita anterior.
Multumesc
Delegarea presupune pastrarea acelorasi atributii din fisa postului.
Vezi ca este un articol in paginile avocatnet "delegarea angajatului", care te va lamuri pe deplin
Ce sanse am sa nu ma duc in delegatie pe motive medicale? Pot sa o contest? Daca ma concediaza ca nu ma prezint in locatie am sanse de castig in instanta? Multumesc pentru raspunsuri
parerea mea este sa faci o contestatie la respectiva decizie a conducerii si sa ai grija sa ai numar de inregistrare
in aceasta contestatie specifici faptul ca ti se modifica atributiile si in consecinta contractul de munca si este nevoie si de acordul tau
si poti invoca si motive de sanatate
nu uita de nr de inregistrare
Multumesc mult de tot pentru raspunsuri. Cum pot sa dovedesc ca altcineva mi-a luat locul, s-a trimis doar un e-mail in care se specifica, ca persoana respectiva a fost promovata pe postul de... care e al meu, nu se spune ca ma inlocuieste. Dar nu pot exista 2 persoane pe acelasi post in acel departament. Ce pot sa fac? Instanta ar putea accepta acel e-mail? Deoarece e clar ca vor sa ma concedieze pentru ca nu ma voi duce in delegatie....
faceti mai intai contestatia la ordinul de delegare
trebuie sa existe o decizie de promovare a persoanei respective pe postul dvs pe care (chiar daca nu aveti dvs acces acum), in cazul unui litigiu va trebui sa o aduca in instanta
dar ce vi s-a spus , la intoarcerea din delegatie unde ar trebui sa lucrati?
( am vazut ca mi-ati trimis si un mesaj privat dar nu stiu de ce nu-l pot deschide in momentul asta )