Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților.Participă →
Bună! Acum 3 ani mi s-a desfăcut CIM disciplinar cu art 61 lit a) și voiam sa știu, pentru ca vreau sa candidez pentru un post la stat, trebuie sa completez formularul de înscriere anexa 2 si acolo scrie "nu mi s-a aplicat vreo sancțiune disciplinara/ mi s-a aplicat sancțiunea disciplinara...... îmi va afecta cumva șansele la candidatura? eu fiind obligata sa decar asta și datele sa fie corecte pe proprie răspundere.
Manuela Rășină
Administrator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Bună ziua,
La candidatură nu, vă puteți depune dosarul, însă în ce măsură va conta pentru rezultatul final nu vă poate spune nimeni. La prima vedere nu e un lucru care să vă avantajeze. Trageți tare, cum se spune, pentru proba scrisă, un rezultat foarte bun poate șterge impresia negativă.
Succes!
Demisie
ContSters189725
Buna seara ,am sustinut un examen de ocupare a unui loc de munca ,am luat acel examen si la 2 zile dupa publicarea rezultatelor mi-am dat demisia de la vechiul ... (vezi toată discuția)