avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acum 3 ani mi s-a desfăcut CIM disciplinar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acum 3 ani mi s-a desfăcut CIM disciplinar

Bună! Acum 3 ani mi s-a desfăcut CIM disciplinar cu art 61 lit a) și voiam sa știu, pentru ca vreau sa candidez pentru un post la stat, trebuie sa completez formularul de înscriere anexa 2 si acolo scrie "nu mi s-a aplicat vreo sancțiune disciplinara/ mi s-a aplicat sancțiunea disciplinara...... îmi va afecta cumva șansele la candidatura? eu fiind obligata sa decar asta și datele sa fie corecte pe proprie răspundere.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 29 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

La candidatură nu, vă puteți depune dosarul, însă în ce măsură va conta pentru rezultatul final nu vă poate spune nimeni. La prima vedere nu e un lucru care să vă avantajeze. Trageți tare, cum se spune, pentru proba scrisă, un rezultat foarte bun poate șterge impresia negativă.
Succes!
Ar trebui sa se mentioneze si perioada in care sa nu fi avut sanctiunea disciplinara ...
Pe 10 august 2022 s-a suspendat.

Cornel Vasile a scris:

Ar trebui sa se mentioneze si perioada in care sa nu fi avut sanctiunea disciplinara ...

Si eu de fiecare data dacă particip trebuie să complez cu "da mi s-a aplicat...."?

Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Martie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
In general , la organizarea unui concurs se mentioneaza ca trebuie precizata "daca a fost sanctionat disciplinar în ultimii ..... ani "

Ce s-a suspendat pe 10.08.2022?

Alte discuții în legătură

Demisie ContSters189725 ContSters189725 Buna seara ,am sustinut un examen de ocupare a unui loc de munca ,am luat acel examen si la 2 zile dupa publicarea rezultatelor mi-am dat demisia de la vechiul ... (vezi toată discuția)
- vă rugăm frumos să ne ajutați cu un răspuns la următoarele ... oanaportar oanaportar - vă rugăm frumos să ne ajutați cu un răspuns la următoarele 2 probleme: 1. - părerea unui consilier juridic - dată directorului instituției ... (vezi toată discuția)
Avariat masina angajator/consecinte urgent!! ELENA2009 ELENA2009 am si eu o situatie la care vreau sa ma ajutati: un angajat are un accident de masina , fara victime, dauna totala la masina in timpul noptii( a fost o ... (vezi toată discuția)