avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Momentan sunt in concediu creștere copil ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Momentan sunt in concediu creștere copil și as ...

Bună ziua! Momentan sunt in concediu creștere copil și as vrea sa plec la o altă instituție, prin transfer la cerere, până mi se termină concediul. Cum se procedează în acest caz? Care sunt pașii? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:08, 29 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Transferul la cerere se face la solicitarea funcționarului public, cu aprobarea conducătorului autorității sau instituției publice în care urmează să își desfășoare activitatea funcționarul public, precum și a conducătorului autorității sau instituției publice în care își desfășoară activitatea funcționarul public.

Vedeti si art.506 C. adm-tiv.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer funcționari publici începând cu 1 ian 2024 casutza casutza Bună seara! Va rog frumos îmi puteți spune dacă de la 1 ianuarie 2024, pentru transferul la cerere a unui functionar public mai este obligatorie si ... (vezi toată discuția)
Transfer interes serviciu Danapam Danapam Buna ziua. As dori sa îmi spuneți dacă, în cazul în care un funcționar public, dorește să se transfere in interesul serviciului ( cf. art.5o6 al.1 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa ma transfer la o alta institutie publica, ... Alexandra#incapot Alexandra#incapot Buna ziua, Doresc sa ma transfer la o alta institutie publica, insa angajatorul meu refuza verbal aceasta aprobare pe motiv-lipsa personal. Cum pot aborda ... (vezi toată discuția)