avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 187 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata cu numerar în numele firmei
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata cu numerar în numele firmei

Bună ziua!

Am înființat recent o firmă SRL și a trebuit să fac niște plăți în numerar din banii mei înainte să ajungă cardul bancar al firmei. Facturile sunt pe numele firmei, dar banii erau ai mei. Tocmai am văzut că împrumutarea societății mele în numerar nu mai este legală, deci ce aș putea face cu aceste plăți?

Alte discuții în legătură

Cum pot aduce bani la inceput in firma pentru cheltuieli? Andyyy88 Andyyy88 Buna ziua! Sunt in proces de infiintare a unei firme, SRL si nu imi este clar cum pot aduce bani la inceput in ea ptr cheltuieli? Urmeaza sa se construisca ... (vezi toată discuția)
Creditare societate de catre asociat unic Emamea Emamea Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Sunt asociat unic si administrator la un SRL.Doresc sa creditez societatea cu o suma de bani, suma ... (vezi toată discuția)
Transfer din contul firmei in contul personal. buna seara! de ... vitalsmart vitalsmart Transfer din contul firmei in contul personal. Buna seara! De aproximativ o saptamana lucrez in Germania, fiind angajatul unei firme din Romania. Firma ... (vezi toată discuția)