avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum pot aduce bani la inceput in firma pentru ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum pot aduce bani la inceput in firma pentru cheltuieli?

Buna ziua!

Sunt in proces de infiintare a unei firme, SRL si nu imi este clar cum pot aduce bani la inceput in ea ptr cheltuieli? Urmeaza sa se construisca un site ptr aceasta firma plus investitia in produse, insa nu stiu cum trebuie procedat cu banii care se vor duce pe aceste lucruri. Cum ii bag in contul firmei? Multumesc! Numai bine!
Ultima modificare: Marți, 11 Mai 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: thornadastoria , utilizator 11:25, 26 Iulie 2023
Veti completa o fila dispozitie de incasare atunci cand imprumutati firma (dumneavoastra ca asociat) la inceputul activitatii sau de cate ori este nevoie de numerar pentru a face anumite plati urgente. Aceste file le numerotati si le inregistrati in registrul de casa. Apoi daca e nevoie sa faceti anumite plati special prin contul bancar al firmei, veti depune acesti bani in cont si veti face inregistrarea in registrul de casa in baza hartiei primita de la banca.
In timp, dupa ce veti incepe sa inregistrati venituri si deci incasari pe firma, veti putea sa va recuperati acesti bani cu care ati imprumutat firma completand o fila dispozitie de plata pe care o inregistrati in registrul de casa.
Buna ziua. Asa se procedeaza si in cazul PFA?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac dupa infiintare srl comert online? ipop99 ipop99 Ce trebuie sa fac dupa infiintare SRL comert online? Astazi au iesit actele pentru SRL, firma nou infiintata sub CAEN 4791. Fiind la inceput de drum, am ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa Dany5 Dany5 Ca medic dentist,dupa ce infiintez un PFA,pot sa achizionez materiale,instrumentar, sa platesc cursuri de specialitate si sa le incadrez in cheluieli ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli initiale pfa. BAMariaLavinia BAMariaLavinia Buna ziua! Urmeaza sa deschid un PFA.Cum procedez cu cheltuielile initiale?Registre,stampila,facturier?Trebuie sa depun bani din contul persona (PF) pentru a ... (vezi toată discuția)