avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Minorii refuza tatal la programul de vizita, fiind ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Minorii refuza tatal la programul de vizita, fiind influentati ...

Minorii refuza tatal la programul de vizita, fiind influientati de mama. Ce pot face, cum se poate dovedi concret acest lucru va rog ? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:06, 29 Martie 2025
Mergeți la avocat specializat intrucat aveți nevoie de sprijin juridic calificat.
Este mult de explicat.
Aveti legea care va deschide căi de constrângere.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face sa fie respectata decizia judecatoreasca... Cluj2 Cluj2 Ce pot face dacă ,după divorț,soția nu lasă copilul minor sa vorbească la telefon cu mine,numai în prezenta ei,deși avem hotărâre definitiva în ceea ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa rezolv in cazul nerespectării programului de vizita Anatomix Anatomix Bună, am și eu o nelămurire dacă se poate. Am divorțat la notar,avem un copil de 3 ani, custodie comuna și domiciliul la mama, cu program de vizita doua ... (vezi toată discuția)
Program de vizita Petronela2621 Petronela2621 Situația sta asa Dacă a cerut program de vizita , nu a fost niciodată sa vada minorul de cand avea 12 luni .(acum minorul are 11 ani ).Vrem să ieșim din ... (vezi toată discuția)