avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Extras de rol primarie / taxe si impozite locale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Extras de rol primarie / taxe si impozite locale

Buna ziua

Am o speta pe care nu o inteleg si solicit ajutor. Dupa efecturarea platii anul trecut la taxe si impozite locale dintr o localitate de langa Buc am solicitat un extras de rol tocmai pt a vedea daca mai exista ceva de plata pe rolul meu. Am primit extrasul cu 0 pe rol. Anul acesta am fost sa platesc impozitul pe anul curs - pe care l am achitat integral dar m am trezit ca pers de la taxe si impozite locale a venit cu o hartie in plus la mine cum ca as avea de plata o taxa pe salubritate care nu ar fi achitata de prin 2016.....i am explicat ca de a lungul timpul a fost achitata dovada fiind si extrasul de rol de anul trecut care este zero. Pers respcetiva a sustinut insa ca extrasul de rol primit anul trecut dovedeste doar ca este impozitul platit nu si alte taxe locale. Este corect? multumesc frumos pt rasp
Ultima modificare: Duminică, 30 Martie 2025
katalin77, utilizator

Alte discuții în legătură

Preiau datoriile la taxe si impozite de la fostul sot dupa partaj? rokxana rokxana buna ziua, situatia mea: a avut loc un proces de divort si apoi unul de partaj. în anul 2006-2007 am declarat la taxe si impozite faptul ca fostul sot nu ... (vezi toată discuția)
Art. 109, alin 5, oug 195/2002 vs art. 165 (codul de procedura fiscala) antonyc antonyc Buna ziua, Am o nelamurire in legatura cu modul de stingere a taxelor datorate catre stat si ccolectate de catre anaf. Aveam doua amenzi mai vechi ( ... (vezi toată discuția)
Salubrizare fidelia22 fidelia22 Buna ziua, Daca exista posibilitatea sa nu platesc in doua locuri salubritatea.,adica la doua adrese diferite?Cum procedez?(Primaria spune ca trebuie platit ... (vezi toată discuția)