avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua! Sunt functionar public intr-o functie de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua! Sunt functionar public intr-o functie de executie ...

Buna ziua! Sunt funcționar public intr-o funcție de execuție la o autoritate de control pe anumita regiune. Doresc sa mă mut definitiv intr-o funcție si grad similar existent, dar intr-o alta regiune in cadrul aceleiași instituții. Acest post exista deja .
Motivul mutării mele ar putea fi :
- căsătoria mea ,
- mama singura, bătrână si bolnava pe care sa o întrețin sau
- înscrierea la un doctorat in domeniu, fiind in interesul instituției si in zona unde doresc sa mă mut ....
Ce alte motive de mutare imi puteți sugera ??
Daca da, va rog, daca se poate ca o data cu argumentele / răspunsurile sa imi indicați si la baza legala sau jurisprudență in materie.
Va mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 30 Martie 2025
Valentyn123, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 4 Aprilie 2025
Mutarea definitivă poate avea loc pe o funcţie publică vacantă de acelaşi nivel, cu respectarea categoriei, clasei şi gradului profesional al funcţionarului public sau într-o funcţie publică vacantă de nivel inferior. Funcţionarul public trebuie să îndeplinească condiţiile pentru ocuparea funcţiei publice în care urmează să fie mutat, conform fişei postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare definitiva adinutza.2008 adinutza.2008 Pentru mutarea definitiva a unui functionar public in cadrul unui alt compartiment din cadrul aceleiasi institutii publice este necesara, in primul rand, ... (vezi toată discuția)
Mutare sau transfer? rdjtm rdjtm Buna ziua, Prin ce modalitati se poate realiza plecarea unui functionar public dintr-o localitate in cadrul unui birou din alta localitate, in cadrul ... (vezi toată discuția)