avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Trecere de la pensie anticipata la pensie la limita de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Trecere de la pensie anticipata la pensie la limita de varsta

Buna ziua,
Intreb pentru o cunostinta,

Am depus dosarul pentru pensie anticipata partiala internationala conform legii 263/2010, primind decizia de curand. In tot timpul scurs de la depunerea dosarului pana in prezent am continuat sa lucrez in strainatate, depasind in prezent stagiul complet de cotizare contributiv cu aproape 5 ani. Avand si un copil nascut, va intreb daca pot trece de la pensia anticipata la pensia pentru limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare, avand indeplinite conditiile de stagiu.
Multumesc pentru ajutorul oferit.
Ultima modificare: Luni, 31 Martie 2025
Dumitru Josan, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensionare la 60 ani ? manea_laura manea_laura Buna ziua, Tatal meu vitreg a implinit 60 de ani in luna mai.Are in cartea de munca o vechime de 30 ani,dintre care 20 ani cu grupa a II-a.Nu am reusit ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata dinua dinua Buna ziua, as dori sa va intreb cand un barbat , nascut in iunie 1957 , cu vechime in munca de 36 ani , dintre care 21 ani grupa a doua , cand poate iesi la ... (vezi toată discuția)
Am 4 copii. cei 2 ani cu care se reduce varsta de pensionare ... Cici26 Cici26 Am 4 copii. Cei 2 ani cu care se reduce varsta de pensionare se pot cumula cu cei 5 ani de pensionare anticipata, ca sa ma pot pensiona cu 7 ani mai devreme ... (vezi toată discuția)