avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cum procedezi cu Slovenia daca vrei sa o tranzitezi cu ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cum procedezi cu Slovenia daca vrei sa o tranzitezi cu transport persoane ocazional?

Buna ziua!caut răspunsul la această întrebare care văd că a mai fost pusă și nu apare nimic concret. Unde și cum trebuie sa procedezi cu Slovenia daca vrei sa o tranzitezi cu transport persoane ocazional . Mai exact unde declari cursa cum plătești TVA unde etc ? Aștept răspunsuri concrete va multumesc
Ultima modificare: Marți, 1 Aprilie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Regim tva slovenia -transport rutier ocazional pers office_log office_log Intrebare: Firma autorizata ,ce efectueaza transport rutier ocazional de persoane pe ruta Bucuresti-Italia cu tranzitare prin Slovenia ,are obligatia de a ... (vezi toată discuția)
Tva pentru produs achizitionat in ue ? in2ition in2ition Buna ziua, Urmeaza sa primesc un colet din Statele Unite. Este vorba de un laptop, care a fost achizitionat in UK si trimis in Statele Unite. Am factura ... (vezi toată discuția)
Servicii ocazionale andravenache andravenache Buna ziua! Situatii ipotetice: 1) Cu toate ca nu fac asta pentru a-mi castiga traiul zilnic, cineva imi solicita ajutorul pentru unul (sau cateva) ... (vezi toată discuția)