avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declarația unică mai trebuie depusă în mai 2025?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declarația unică mai trebuie depusă în mai 2025?

Declarația unică mai trebuie depusă în mai 2025, dacă a început activitatea PFA ului în februarie 2025?
Ultima modificare: Marți, 1 Aprilie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ioana Chirita , Consultant fiscal 11:23, 1 Aprilie 2025
Buna ziua,

Incepand cu 2025 nu se mai depune declaratia unica pentru estimarea veniturilor.
In cazul in care doriti sa va asigurati la sanatate, depuneti D212 pentru plata prin optiune a CASS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas - plata directă persoana fizica și pfa Bulmat Bulmat Bună ziua! In octombrie 2019, in calitate de persoană fizică, neangajată, fara venituri din alte activități, am depus Declarația Unica și am optat ... (vezi toată discuția)
Cum sunt asigurat acum dacă o sa plătesc doar în ianuarie anul viitor? dc.olaru dc.olaru Bună ziua, As dori sa știu cum este un pfa cu norma de venit asigurat la sănătate. Dacă eu plătesc dările 1 data pe an, sau trimestrial, le plătesc ... (vezi toată discuția)
Contributii pensii persoana fizica autorizata Andita2015 Andita2015 Daca la un PFA, fara angajati si neplatitor de TVA estimez venituri de 5000 si cheltuieli de 4000 lei pe anul 2015 (acestea sunt datele cu care am completat ... (vezi toată discuția)