avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua Casa de asigurari a inturziat cu plata CM ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua Casa de asigurari a inturziat cu plata CM mai bine ...

Buna ziua
Casa de asigurari a inturziat cu plata CM mai bine de 11 luni. Angajatul are codul de boala 12 (tuberculoza). Care este calea de a recupera macar o parte din babi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:12, 2 Aprilie 2025
Actiunea in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical elicrist elicrist Buna ziua -Sufar de o boala cronica -am CM din luna februarie 2015 pana in prezent(178zile) doctorul mi-a spus ca-mi trimite dosarul la Bucuresti pentru inca 3 ... (vezi toată discuția)
Drept concediu medical Omsilegi Omsilegi Buna ziua, Totalizez in prezent pe ultimele 12 luni 200 de zile de concediu medical - toate pe boala infecto-contagioasa grupa A (TBC). Dupa revenirea la ... (vezi toată discuția)
Concediul cod 14 manuela25 manuela25 Buna seara, am fost in concediu medical cod 14 din data de 05.01.2016 pana la 31.12.2016.Am inceput din nou serviciul in data de 03.01.2017 si am lucrat pana ... (vezi toată discuția)