avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... A fugit de politie cu masina la 14 ani
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

A fugit de politie cu masina la 14 ani

Bună ziua!Fiul meu învârstă de 14 ani a fost surprins de poliție în urmă cu 8 luni,conducând,acesta a oprit la semnalele lor si după ce l au urmarit,a ajuns in cele din urmă acasă.Ancheta socială a arătat că situatia financiara,familiala,cat si comportamentul său anterior sunt perfecte.La discernamant,medicii au constat ca acesta nu a gandit ca e ceva asa grav daca pleaca cu masina,avand in vedere ca la 4 dimineata drumul era liber,a condus regulamental,dar atunci cand politistul a venit in viteza inspre masina acesta s a speriat si panicat,crezand ca daca ajunge acasa toate vor fi in regula.La testul raven a raspuns in intregime corect,iar psihologii au dorit sa vada situatia sa la invatamant,acesta fiind la un liceu de top si avand note foarte mari,nu a avut niciodata media scazuta la purtare,si nici probleme cu colegii sau profesorii!Pentru linistea noastra,am zis ca inainte sa consult un avocat,sa intreb si aici,care sunt urmarile,si daca acesta poate obtine permisul de conducere la 18 ani?

Alte discuții în legătură

Bună ziua!fiul meu învârstă de 14 ani a fost surprins de ... Dragan Daniel Dragan Daniel Bună ziua!Fiul meu învârstă de 14 ani a fost surprins de poliție în urmă cu 8 luni,conducând,acesta a oprit la semnalele lor si după ce l au urmarit,a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!fiul meu în vârstă de 14 ani a fost surprins de ... Dragan Daniel Dragan Daniel Bună ziua!Fiul meu în vârstă de 14 ani a fost surprins de poliție în urmă cu 8 luni,conducând,acesta a oprit la semnalele lor si după ce l au ... (vezi toată discuția)
Masuri abuzive in scoli cornelia_criss cornelia_criss Buna ziua, Sunt o mama disperata, nu stiu cum sa rezolv problema devenita de acum de viata, dar si de... moarte. Este vorba de fiul meu care este si el ... (vezi toată discuția)