avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legea 46 din 05 iunie 1996
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legea 46 din 05 iunie 1996

Cum se numeste persoana responsabila dintr-o unitate economica cu statut juridic de s.a. ce tine evidenta militara a recrutilor si rezervistilor?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 10:22, 12 Februarie 2010
Legea 46/1996 a fost abrogata de legea 446/2006.
Pentru indeplinirea prevederilor art.46 din lege angajatorul poate delega atributiile oricarui functionar/salariat, recomandabil din cadrul departamentului resurse umane. Nu are o denumire speciala si nici nu se merita crearea unui post special pentru aceasta obligatie.
In cadrul unitatii noastre s-a numit prin decizie interna un angajat in functia de inspector protectie civila.
Este corecta denumirea functiei si codul cor folosit ( 132903 ) folosit in cazul acestui angajat?
Corect este 123903, Inspector de protectie civila. Raspunde de securitate la incendiu asigura pastrarea permanenta a eficientei si performantele necesare a sistemului de protectie la incendiu dintr-o unitate (modificata descrierea prin Ordinele 902/2005 MMSSF si 1211/2005 INS)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin specializare in turism si alimentatie publica? private private buna. eu am diploma de licenta 3 ani rom engleza. n am prins post in inv pe specializarea mea. insa am fost un an suplinit. necalificat pe maistru instructor ... (vezi toată discuția)
Angajare administrator firma user29 user29 Buna ziua, Daca sunt angajat cu norma de 8 ore intr-o companie, pot fi Administrator cu norma de 2 ore intr-o firma unde sunt si actionar cu 33% din ... (vezi toată discuția)
Inspector protectie civila l&l l&l Este sau nu corect sa folosesc denumirea functiei INSPECTOR PROTECTIE CIVILA si CODUL COR 123093 pentru persoana numita prin decizie interna si care va ... (vezi toată discuția)