avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... După noua lege somajul se considera stagiu de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

După noua lege somajul se considera stagiu de cotizare, dar ...

După noua lege somajul se considera stagiu de cotizare, dar armata?
Armata este stagiu asimilat necontributiv.

Perioadele în care s-a beneficiat de ajutor de şomaj şi/sau de ajutor de integrare profesională, prevăzute de Legea nr. 1/1991, anterior datei de 01.04.2001, sunt considerate stagii necontributive.
Eu am beneficiat de șomaj în 2003- 2004 plus ordonanță și a doua oară în 2008-2009,în cazul meu sa înțeleg ca ar fi considerata perioadă contributiva?
Ultima modificare: Joi, 3 Aprilie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Perioadele de somaj sunt considerate perioade contributive.
Va iubesc!!!
Ultima modificare: Joi, 3 Aprilie 2025
Talicosu Gheorghe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pentru somajul conform legii 1/1991 nu au fost plătite ... Negrisor Negrisor Buna ziua, Pentru somajul conform Legii 1/1991 nu au fost plătite contribuțiile? Din ce considerente acest șomaj nu este considerat stagiu de ... (vezi toată discuția)
Buna seara. va rog, in cei 15 ani (necesari pentru depunerea ... Victor Brah Victor Brah Buna seara. Va rog, In cei 15 ani (necesari pentru depunerea dosarului de pensie) intra si somajul si armata ? Multumesc, (vezi toată discuția)
Pensie viorelv viorelv Scoala militară se recunoaște la timpul efectiv lucrat sau nu pentru pensie la politisti? (vezi toată discuția)