avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, am cumpărat o mașină de la un samsar, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, am cumpărat o mașină de la un samsar, precizez ...

Bună ziua, am cumpărat o mașină,de la un samsar,precizez ca în curtea lui avea mai multe mașini second-hand, i-am dat banii a făcut un contract de vanzare-cumparare intre mine și proprietara din cartea mașinii..
Mi-a dat cartea +talonul +cele doua chei ale mașinii spunandu-mi ca-mi va trimite prin curier fiscalul...mi-a făcut pe loc asigurare RCA în vederea inmatricularii...acum după 1 săptămână l-am sunat ca nu mi-a trimis certificatul fiscal și a zis ca sa mai aștept...acum ce m-am gândit ,am verificat online starea vehiculului si am văzut ca are înmatricularea temporară oprita pt netranscriere la timp...ce pot face în cazul acesta? Sa mai aștept sau e teapa? Menționez ca are itp-ul valabil pana în august! Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!

Alte discuții în legătură

Proprietar talon in arest Alex280594 Alex280594 Buna ziua! Am achizitionat o masina second hand acum cam 5 ani de la cineva din oras de pe olx,cand s-au facut actele de vanzare-cumparare au fost facute niste ... (vezi toată discuția)
Acte auto masina import germania SANTIER SANTIER Buna ziua! Doresc sa cumpar un auto din Germania, insa care e adus in Romania (pe platforma sau pe roti). Ma intereseaza ce acte trebuie sa imi dea ... (vezi toată discuția)
Auto vandut si neînregistrat Rrs Rrs Buna ziua, Am si eu o problema. La sfarsitul lui 2014, am vândut un autoturism. Acum, în 2016, am primit o amendă contravenţională de la CNADNR pentru ... (vezi toată discuția)