avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Proprietar talon in arest
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Proprietar talon in arest

Buna ziua! Am achizitionat o masina second hand acum cam 5 ani de la cineva din oras de pe olx,cand s-au facut actele de vanzare-cumparare au fost facute niste greseli si nu s-a finalizat. Masina a ramas in talon pe alt nume,acum mi-a fost luat talonul deoarece aveam itp-ul expirat,si persoana care e in talon e in arest. Cum pot proceda pentru a recupera talonul(certificatul de inmatriculare) si sa il trec pe numele meu? Masina e radiata. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alex280594 , utilizator 12:13, 13 Septembrie 2017
Daca masina este radiata cine figureaza drept proprietar ?
ynocentta a scris:

Daca masina este radiata cine figureaza drept proprietar ?


Pai el a ramas pe cartea masinii si pe certificat,eu la primarie platesc impozit din 2013,practic la primarie eu
Sa clarificam situatia
Atat timp cat "el"=vanzatorul a ramas pe cartea masinii si pe talon,dv cum ati introdus pe rol fiscal vehiculul la autoritatea fiscala ?
Ca sa solutionati recuperre talon aveti nevoie de procura autentificata din partea proprietarului vehiculului
Fiscalul de la vanzator l-am primit, am mers la primaria de care apartin si am inscris masina, pentru care platesc impozit din 2013. Dar cand am fost la rutiera, doamna de acolo a constatat ca vanzatorul a semnat diferit in 2 locuri. De asta si situatia in care ma aflu..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina radiata fiscal tonicatarama tonicatarama buna ziua! as dori si eu o lamurire va rog. am luat de la cineva o masina, omul o tinea pe dreapta, am bagat ceva bani in ea, am aranjat-o. acum doresc sa ... (vezi toată discuția)
Buna am si eu o nelămurire daca se poate sa ma lămuriți am ... Yza39 Yza39 Buna am si eu o nelămurire daca se poate sa ma lămuriți am fost sa cumpăr o mașină second hand am verificat masina a fost ok acum sa trecem la acte ... (vezi toată discuția)