avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... săvârşirea infracţiunii de efectuare de operatiuni ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

săvârşirea infracţiunii de efectuare de operatiuni financiare ...

săvârşirea infracţiunii de efectuare de operatiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată, se poate da cu suspendare?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:20, 4 Aprilie 2025
Efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos in forma tip se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani, deci se poate da cu suspendare, teoretic. Forma continuata implica o posibila majorare la pedepsei pana la 10 ani.
In concret, depinde de actele si lucrarile de la dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt la prima abatere Mihai2024 Mihai2024 Pentru efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos( furt de bani de pe cardul altei persoane fara consimțământul acesteia in valoare de 1000 ... (vezi toată discuția)
Furt la prima abatere Mihai2024 Mihai2024 Pentru efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos( furt de bani de pe cardul altei persoane fara consimțământul acesteia in valoare de 1000 ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa pentru art. 215 al. 1, 2 si 3 si art. 290 cp veromonica veromonica Buna ziua, In anul 2005 am falsificat niste facturi fiscale pe persoane fizice ( in valoare aprox de 80 milioane lei vechi ) bani pe care mi i am insusit. ... (vezi toată discuția)