avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua am o nelamurire cu frati mei santem 11 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua am o nelamurire cu frati mei santem 11 dincare unu ...

Buna ziua am o nelamurire cu frati mei santem 11 dincare unu a decedat dar are 3 copii ceilalti 9 vrea sa o vanda iar eu nu sant deacord .succesiune inca nu sa facut tata este decedat de 15 ani iar mama a decedat recent de citeva zile .intrebarea mea este se poate vinde fara sa fie unu deacord? Eu nu mam inteles la un pret .care as putea sa le dau .ei vor mai mult si eu nu am fost deacord..ce putem face daca nu acepta unu din toti care sant. Astept raspus multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Succesiune apartament genyus genyus Buna ziua ... Suntem 5 frati mama a decedat anul trecut .. pe contractul casei era tercuta doar ea.. tata este inca in viata ne-am decis sa deschidem ... (vezi toată discuția)
Care este procedura? cositel94 cositel94 Buna seara! am o nelamurire in legatura cu o problema. Avem un act de proprietate pt terenurile intravilane pe numele trabunicului meu, care practic impartise ... (vezi toată discuția)
Vanzare pamant fara succesiune SLDTimisoara SLDTimisoara Suntem 4 frati,unul dintre noi a vindut o bucata de pamint.parintii sunt decedati,succesiunea nu este facuta .Poate sa vanda legal unul dintre frati ceva ce nu ... (vezi toată discuția)