avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, Am decis sa ma mut din chiria in care am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, Am decis sa ma mut din chiria in care am locuit aproape ...

Buna seara,
Am decis sa ma mut din chiria in care am locuit aproape un an si jumatate,pentru ca proprietarul nu dorea sa primeasca plata prin virament bancar ,dorea plata cash ,nu dorea sa imi faca mutatie si nici nu dorea sa facem un nou contract de inchiriere.
Dupa o ultima incercare de a il ruga sa imi faca mutatie,am decis sa plec,am curatat apartamentul,i am lasat cheia si am plecat.
Acum,la 3 saptamani,dupa plecarea mea,am fost sunat de la politie ca s a facut o plangere pe numele meu,spunand ca i am stricat 2 obiecte din casa,lucru care nu este adevarat.
In momentul in care am inchiriat nu a intocmit nici un inventar al bunurilor.
Cum pot dovedi ca nu am stricat nimic?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Bazar , utilizator 20:21, 6 Aprilie 2025
El trebuie sa dovedeasca ca ati stricat, nu dvs ca nu.
va multumesc pentru raspuns.
Proprietarul spune ca eu le am stricat,desi nu am facut acest lucru,cred ca le a stricat intentionat ca sa poata da vina pe mine,dar nu stiu cum pot demonstra acest lucru.
Încă o dată: el trebuie să dovedească ce susține și nu văd cum ar putea. V-au chemat la poliție să dați declarație?
Da,am fost sunat de la politie,pentru a da declaratie
Mergeți fără teamă și descrieți situația cât mai detaliat. V-au chemat pentru că e obligatoriu să vă ia declarație, asta însă nu înseamnă și că veți fi obligat să plătiți ceva.

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament aylyn87 aylyn87 Am inchiriat un apartament cu 3 camere pe 15 august 2011 lucrurile stabilite la inceput nu au coinicis (am avut masina de spalat cu 2 saptamani inainte ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt cosminarchip cosminarchip buna ziua.am si eu o problema.am locuit cam 5 luni cu mai multe persoane intr un aprtament de 4 camere....apartamentul a fost inchiriat in prealabil de 1 ... (vezi toată discuția)
Cum/unde denunt un proprietar care nu plateste impozit din inchirierea locuintei? super_girl1107 super_girl1107 Buna ziua. Acum 5 luni am inchiriat o locuinta nemobilata, pt prima oara in viata mea. Cu proprietarul am facut un contract scris, de mana, in care se ... (vezi toată discuția)