avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum e posibil ca un politist sa spună unui cetatean ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum e posibil ca un politist sa spună unui cetatean sa se arunce ...

Cum e posibil ca un politist sa spună unui cetatean sa se arunce in fata masinii, si sa abuzeze de forta aproape sa-l arunce peste o balustrada? Motiv: nu era nici o infractiune coerenta, un oras mic cu mult prea multe masini ( Băile Herculane ) si infractionalitate minimă. Si o nevoie de legitimare, si nu avea document.

Alte discuții în legătură

Legitimarea la domiciliu de catre politie pongonel pongonel Au sunat la interfon 2 politisti pe care din prima i-am intrebat care este motivul contactului. Nu au dorit sa precizeze insistau ca sunt politisti . La usa ... (vezi toată discuția)
Unde incepe si unde se termina abuzul politiei? heiz heiz Buna ziua, astazi ma aflam mai departe de casa, lucru incriminator ar spune unii, impreuna cu un amic in jurul orei 22:30 langa parcarea unui bloc, mai exact ... (vezi toată discuția)
Am dreptul sa refuz sa ma legitimez in fata politiei romane daca ... AlphaCygnus AlphaCygnus Am dreptul sa refuz sa ma legitimez in fata politiei romane daca nu au motive sa ceara aceasta legitimare? Din cate stiu \"controlul de rutina\" nu exista in ... (vezi toată discuția)