avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Produs defect, refuz inlocuire de către Altex
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Produs defect, refuz inlocuire de către Altex

Bună ziua, am cumparat de la Altex o trotineta și după 6 luni s-a stricat. Este a 5 oară de când o trimit și tot se strica după câteva utilizări. Penultima data au spus ca nu au descoperit vreo problema. Trotineta se strica, ii apare eroare și peste 2 zile ii dispare eroarea, apare și tot asa, deci nu o pot folosi și cei de la Altex nu îmi oferă vreo varianta. Le-am spus ca ii voi reclama la anpc. Acum este în service,dar norocul meu a fost ca am filmat ca are eroarea și nu merge. Când am ajuns la Altex eroarea dispăruse, dar au atașat poza cu eroarea, data și ora. Întrebarea mea este dacă pot face sa îmi schimbe trotineta sau sa îmi dea banii inapoi? Le-am și spus ca ii voi reclama la anpc și chiar ii voi da în judecată dacă tot se strica când va reveni din service
. Va mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 7 Aprilie 2025
Flo., utilizator
Cel mai recent răspuns: Flo. , utilizator 11:07, 7 Aprilie 2025
Buna ziua

Pana la proces, incercati sa faceti reclamatie la ANPC: [ link extern ] /
Mulțumesc frumos, voi face cu siguranță.

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Pana la proces, incercati sa faceti reclamatie la ANPC: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Service auto autorizat rar refuza sa verifice/repare pe garantie Catalin_George Catalin_George In data de 15 iulie 2020 am schimbat kit ambreiaj + volanta la un service auto autorizat RAR din Bucuresti, cost aprox. 5000 lei. Imediat dupa preluarea ... (vezi toată discuția)
Laptop defect altex, refuza reparația Viviana22. Viviana22. Buna, acum un an jumătate am cumpărat un laptop de la altex. Acesta avea un defect la difuzoare ceea ce nu mi-a fost vizibil în perioada de retur (14 zile) ... (vezi toată discuția)
Reclamație altex sorinstirboiu sorinstirboiu Bună ziua, am comandat un produs la altex în data de 12.01.2016, cu plata prin op.L-am plătit în aceeași zi, am primit confirmarea că s-a înregistrat ... (vezi toată discuția)