avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sotia mea cu care sunt in proces de divort, a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sotia mea cu care sunt in proces de divort, a imprumutat de la ...

sotia mea cu care sunt in proces de divort a imprumutat de la banca 1 saptamana in urma 77.000 lei si 38.000 lei mi a transferat mie pe card. acum vrea banii inapoi.sunt obligat sai returnez banii?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:43, 11 Aprilie 2025
nu, dar veti plati si creditul pe jumatate, nu ?
Cum as putea lua legătura cu tine ? (Editat - Nu postati date personale pe acest forum public - folositi mesajele private) eu sunt căsătorit în Filipine
Ultima modificare: Vineri, 11 Aprilie 2025
VladP, administrator
luati legatura cu un avocat, daca sunteti in Filipine, unul de acolo. Daca divortati in Romania, cautati un avocxat in localitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj divort - imprumut banca razvan2009 razvan2009 Buna ziua, Inainte de casatorie sotia a cumparat pe numele ei un apartament impreuna cu banca (avans 30%). Banii de avans i-am dat impreuna ... (vezi toată discuția)
Blocare abuziva cont bancar George1976 George1976 Va cer ajutorul in urmatoarea problema: matusa mea are cardul de salariu la [EDITAT]. In urma cu cativa ani, ea a facut un credit la alta banca pe care i s-a ... (vezi toată discuția)
Cum pot proba inselaciunea in familie? bijou8 bijou8 As putea sa scriu un roman dar o sa incerc sa expun situatia cat mai pe scurt. In urma cu un an si jumatate m-am casatorit. Sotia mea a avut credite si a ... (vezi toată discuția)